Wie ben ik

Receptie
—-

Ik ben Jolanda en alweer 6 jaar geleden ben ik enthousiast begonnen met breien, ik vond het zo leuk dat ik niet meer gestopt ben en er komen alleen maar meer handwerk hobby’s bij.
Heerlijk breien en haken, samen met vrienden, af en toe een workshop volgen en natuurlijk naar de brei en haakdagen!

Sinds een paar jaar werk ik bij de wolwinkel Ribbels*, daar ging een wereld voor mij open. Wat leer ik daar iedere dag toch veel! De enorme variatie aan materialen die er zijn, goede patronen en met name werken met kleur. Grote uitdaging is om iedere klant goed te helpen, samen puzzelen om de juiste materialen te vinden voor een project. Dit is heel leuk en erg inspirerend, waardoor je zelf alleen maar nog meer wilt maken.

Daarom ben ik Dottie Pink begonnen, om al die ideeen en ervaringen met jullie te delen. Daarnaast wil ik wat meer informatieve artikelen schrijven, hoe kom je nu van het schaap naar een bolletje wol? Wat is nu precies mohair of polyamide?

Hopelijk kan ik op deze manier mijn creatieve energie een beetje kwijt en kan ik jullie inspireren.

*Er zal veel langskomen van Ribbels en Meet + Make, omdat ik hier werk en daar dus veel inspiratie vandaan haal. Ondanks dat is deze blog onafhankelijk en doe ik dit vooral voor mijn plezier. Ik ga mijn best doen om ook een hoop andere winkels, beurzen, merken etc. te bezoeken en daarover te bloggen.